På gång
Nyheter
-
Barbro Fröding. Foto: Maria Fredriksson. 13 maj 2025
När man diskuterar framtidens mat och hållbara livsmedelssystem läggs fokus ofta på innovativa, tekniska lösningar. Barbro Fröding, senior forskare vid avdelningen för filosofi på KTH och ledare för e... -
Foto: Pixabay 5 maj 2025
Michael Martin, Loris Mazzaferro och Cameron Kennett berättar om odling under jord i Dagens Industri. -
From left to right: Yuvarani Masarapu, Cameron Kennett, Vishal Parekh 16 apr 2025
Från cirkulära livsmedelssystem till hållbar konsumtion och tarmhälsa, tar sig doktorander vid KTH FOOD an några av de mest angelägna utmaningarna inom livsmedelssektorn. Genom spetsforskning, tvärvet... -
Ioannis Ioannidis. Photo: private 8 apr 2025
Tillgång till näringsrik, prisvärd mat är en grundläggande aspekt i urbant välbefinnande, men i många städer är "matöknar" — områden med bristande tillgång på färsk och hälsosam mat — ett växande prob...
Kalender
Inga aktuella kalenderhändelser just nu.