Nyheter
-
Från havet till hållbarhet: Att övervinna hinder vid utvidgning av svensk lågtrofisk marikultur18 jun 2024
KTH-forskare och medlem i KTH FOOD, Jean-Baptiste Thomas, och hans KTH-kollegor Linus Hasselström, Rajib Sinha, och Fredrik Gröndahl har tillsammans med Åsa Strand på IVL, Frida Franzén på Tyréns och ... -
Kultivering av hållbarhet: postdoktorandforskning om utvecklingen av vertikal odling18 jun 2024
Hallå där, Maria Bustamante! -
"Bortom jordbruk: Ätbara mikroorganismer och nästa revolution inom livsmedelsproduktion"27 maj 2024
Har du någonsin undrat om det finns ett sätt att producera mat som inte bara mildrar klimatförändringarna utan också hjälper till att förhindra dem? Mikroorganismer kan vara en nyckel till lösningen. ... -
Sista ansökningsdagen för postdoktorandtjänsten30 apr 2024
Kommande evenemang
-
Seminarier och föreläsningar
tisdag 2024-08-27
2024-08-27T00:00:00.000+02:00 2024-08-27T23:59:00.000+02:00 Save the date! (Seminarier och föreläsningar) Save the date! (Seminarier och föreläsningar)