Hållbara och hälsosamma matsystem kräver engagemang och bidrag från alla. KTH FOOD välkomnar samarbete med forskare, studenter, företag, kommuner, myndigheter, föreningar, skolor med flera.
För forskare
KTH FOOD vill engagera forskare från hela KTH och uppmuntrar till tvärvetenskaplig samverkan. Genom forskning, nätverk och projekt kan vi tillsammans utveckla lösningar för framtidens hållbara och hälsosamma livsmedelssystem.
Många studenter är engagerade i frågor som rör hållbara livsmedelssystem. KTH FOOD stödjer och uppmuntrar detta genom olika aktiviteter som kopplar samman utbildning och forskning. KTH erbjuder även kurser och exjobbsmöjligheter inom området.
LiFT (Future Technologies for Food Production) är en nationell forskarskola för doktorander inom livsmedelsområdet. Här samlas framtidens experter inom exempelvis livsmedelsteknik, nutrition, ekonomi, jordbruk och hållbara livsmedelssystem.
KTH FOOD bedriver forskning och samverkan för ett hållbart livsmedelssystem. Vi samarbetar med företag, organisationer och myndigheter i gemensamma projekt. Vill din organisation vara med och göra skillnad?