Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida

På denna sida kan du följa hur kursen har utvecklats över tid. När kursanalysen har publicerats visas kursdata för varje kurstillfälle, inklusive examination, antal registrerade studenter, kursresultat samt planerade förändringar inför nästa kurstillfälle. Alla kursplaner och publicerade kurs-PM visas på sidan Arkiv.

Presumtiva, nuvarande, och tidigare studenter kan ta del av informationen som hjälp vid kursval, eller för att följa upp sitt eget deltagande. Lärare, kursansvariga, examinatorer, programansvariga m.fl. kan använda sidan som ett stöd vid kursutveckling.

2020

Autumn 2020-1 ( Start date 24/08/2020, English )

Förändringar som införs till nästa kursomgång

Ingen information tillagd
Kursansvarig
Jerker Widengren
Examinator
Jerker Widengren
Studenter
11
Kurs-PM
Inget kurs-PM tillagt
Obligatorisk inom program
TTFYM
Förändringar som har införts till den här kursomgången
Ingen information tillagd
Examinationsgrad
63.6%

2019

SAP ( Start date 26/08/2019, English ) , Autumn 2019-1 ( Start date 26/08/2019, English )

Förändringar som införs till nästa kursomgång

Ingen information tillagd
Kursansvarig
Jerker Widengren
Examinator
Jerker Widengren
Studenter
17
Förändringar som har införts till den här kursomgången
All lectures regularly updated to incorporate the latest developments and research in experimental biophysics. In this offering, we introduced two separate parts (A and B) on the final exam, see course memo and course analysis for further details.

Kursdata har registrerats manuellt

Examinationsgrad
94%*

2018

Autumn 2018-2 ( Start date 27/08/2018, English ) , Autumn 2018-1 ( Start date 27/08/2018, English )

Förändringar som införs till nästa kursomgång

Ingen information tillagd
Kursansvarig
Jerker Widengren
Examinator
Jerker Widengren
Studenter
9
Kurs-PM
Inget kurs-PM tillagtInget kurs-PM tillagt
Obligatorisk inom program
TTFYM
Förändringar som har införts till den här kursomgången
Ingen information tillagd

Kursdata har registrerats manuellt

Examinationsgrad
66.7%*