Nyhetsflöde
Logga in till din kurswebb
Du är inte inloggad på KTH så innehållet är inte anpassat efter dina val.
Har du frågor om kursen?
Om du är registrerad på en aktuell kursomgång, se kursrummet i Canvas. Du hittar rätt kursrum under "Kurser" i personliga menyn.
Är du inte registrerad, se Kurs-PM för MG2037 eller kontakta din studentexpedition, studievägledare, eller utbilningskansli.
I Nyhetsflödet hittar du uppdateringar på sidor, schema och inlägg från lärare (när de även behöver nå tidigare registrerade studenter).
Schemahandläggare redigerade 8 september 2015
M2311
Lärare Lorenzo Daghini redigerade 7 oktober 2015
08.15–09.00 Lim, torkande lim, dubbelhäftande tejpoch smältlim (RH)09.00–09-15 Kaffe09.15–10.00 Lim, strukturlim och limfilm (RH)10.00–11.30 Silikonlim, cyanoakrylatlim, anaeroba lim, ljushärdande ochelektriskt ledande lim (JJ)11.30–12.30 Lunch12.30–12.45 Andra lim (LN)12.45–13.30 Fogutformning (LN)13.30–14.15 Elastisk limning (LN)14.15–14.30 Kaffe14.30–15.15 Limning inom fordonsindustrin (LN)¶
Lärare Lorenzo Daghini redigerade 7 oktober 2015
09.15–09.30 Kursöppning (PW/LD)09.30–10.15 Limningshistorik (RH)10.15–10.45 För- och nackdelar med limning (RH)10.45–11.15 Praktisk limningsteori (RH)11.15–11.30 Grupparbetet introduceras (LD)11.30–12.30 Lunch12.30–13.15 Förbehandling av fogytorna (RH)13.15–14.00 Limning av plast och gummi (JJ)14.00–14.45 Projekteringsarbete (JJ)14.45–15.00 Kaffe15.00–15.30 Limningsekonomi (JJ)15.30– Grupparbeten (LD)¶
Lärare Lorenzo Daghini redigerade 7 oktober 2015
Studiebesök: OBLIGATORISK
07.30– Bussresa för studiebesök hosAros Polymerteknik i Västerås09.30– 12.00 Kaffe - Presentation av företaget och genomgång av produktionen (SG)12.00–13.00 Lunch¶
13.00–14.00 Utrustning för limspridning (SG)14.00–14.15 Kaffe14.15–15.30 Limning i praktiken, föreläsning (SG)¶
Lärare Lorenzo Daghini redigerade 7 oktober 2015
08.15–09.30 Demonstrationer av lim och limningsteknik på stationer09.30–09.45 Kaffe09.45–10.30 Limmade sandwichkonstruktioner (LN)10.30–11.30 Arbetshygien (KK)11.30–12.30 Lunch12.30–13.15 Långtidshållfasthet (SG)13.15–14.00 Kvalitetssäkring (SG)14.00–14.15 Kaffe14.15–15.00 Redovisning av grupparbeten, externa deltagare15.00–15.30 Diskussion, frågor15.30 Kursavslutning¶