Nyhetsflöde
Logga in till din kurswebb
Du är inte inloggad på KTH så innehållet är inte anpassat efter dina val.
Har du frågor om kursen?
Om du är registrerad på en aktuell kursomgång, se kursrummet i Canvas. Du hittar rätt kursrum under "Kurser" i personliga menyn.
Är du inte registrerad, se Kurs-PM för DH2650 eller kontakta din studentexpedition, studievägledare, eller utbilningskansli.
I Nyhetsflödet hittar du uppdateringar på sidor, schema och inlägg från lärare (när de även behöver nå tidigare registrerade studenter).
Såg Björn idag så tror inte det har hänt nått med honom.
Jag har nu uppmärksammat ledningen för CSC-skolan om problemet. Samt bett dem informera studenterna.
MSS-support
Nix, inte jag heller. Inte fått svar från Björn angående detta. Hoppas det kommer i samband med resultaten.
Har också mailat Björn angående detta, men har inte heller fått något svar. Troligen så kursregar han och för in resultat i ett veva.
Kursen har nu försvunnit helt från mina sidor och kan inte ses i varesig aktiva kurser eller som ny kurs som ska registeras. Någon mer än jag som har samma problem.
Samma sak för mig.
Samma här.
Jag blev kursregistrerad faktiskt, nån vecka eller två efter kursstart. Jag har kvar den i ladok under gamla kurser.
Jag tror att jag hör en syrsa...
Kontakta kursansvarig eller studentexp. på Osquarsbacke 2 om ni har problem med kursregistrering eller att få in resultat/betyg på kursen.
Info om en kurs http://www.kth.se/student/kurser/kurs/DH2650
CSC-skolan exp http://www.kth.se/csc/student/studentexpeditionen-1.17048
/Katarina
Systemansvarig Ladok
CSC-expeditionen har inte heller svarat på mitt mail.
OK, det var inte bra! jag har nyss mailat en av administratörerna direkt. Har bett henne ta tag i detta. Men det blir väl tidigast på måndag.
Jag skulle vara glad om ni kan på något sätt kontakta Björn Thuresson. Har nämligen skickat massa viktiga mail och han har inte svarat på de.
Nu syns den bland mina kurser i alla fall vilket jag tolkar som att jag blivit registrerad. Nu återstår bara att invänta ett (förhoppningsvis godkänt) resultat.
Vilken tider rör det sig om?
Björn Thuresson korrigerade 24 november 2011
Nytt tillfälle: Torsdag 1 december, 10-12 i Visualiseringsstudion
Branchinfo med huvudsakligen svenskt perspektiv
Emma Mellander, Dataspelsbranchen
Kommer förändringarna även dyka upp i KTH-schemat?
Björn Thuresson korrigerade 1 december 2011
Nytt tillfälle: Torsdag 1 december, 10-12 i Visualiseringsstudion
Branchinfo med huvudsakligen svenskt perspektiv
Emma Mellander, Dataspelsbranchen
• Fråga till lärdagboken: Om ni som okända indie-utvecklare skulle presentera ett nytt IP direkt till kunder, hur skulle ni göra? Tänk på exempel som hype-byggande, öppen beta, community-byggande, spelbloggare etc.¶
Björn Thuresson korrigerade 9 december 2011
Nytt tillfälle: Torsdag 1 december, 10-12 i Visualiseringsstudion
Branchinfo med huvudsakligen svenskt perspektiv
Emma Mellander, Dataspelsbranchen
• Fråga till lärdagboken: Om ni som okända indie-utvecklare skulle presentera ett nytt IP direkt till kunder, hur skulle ni göra? Tänk på exempel som hype-byggande, öppen beta, community-byggande, spelbloggare etc.
Här är Emmas presentation.¶
Denna fråga känns ganska luddig. Är det inte en IP vi ska göra som projektarbete?
Vad är det som efterfrågas här? Är det en spelidé eller är HUR presentationen av spelidén ska genomföras. Är det community management? Eller vad annars är det man menar i denna fråga?
Ursäkta otydligheten. Avsikten bakom frågan är HUR ni skulle gå tillväga för att få uppmärksamhet. Förutsättningarna är att ni inte har ngn naturlig draghjälp (känt IP, förläggare etc) utan måste börja från scratch. Skulle ni skicka beta-inbjudningar till spelbloggare, spamma studenter på spelutbildningar, försöka få hemnummer till journalister, boka centralstationen i jultid - om vi ni ska ta ut svängarna lite... Mer närliggande idéer är kanske att lägga upp trailers på vimeo, rekommendera på reddit, annonsera om öppen beta etc etc etc. Hur skulle ni göra? Varför? Och vad tror ni det skulle kunna leda till?
Examinatorn kanske? Henrik Artman (artman@kth.se)