Hoppa till innehåll

Bienvenidos!!

Hejsan bloggen och alla läsare och ett stort välkommen till mitt lilla hörn här på hemsidan där ni kommer att få höra om allt mellan himmel och jord under min utbytestermin i Buenos Aires, Argentina. 

Mitt namn är Samantha och jag pluggar Civilingenjör Industriell Ekonomi med inriktning Datateknik, och kommer nu att börja min master inom Interaktion och Visualisering. I Buenos Aires kommer jag att studera en termin på universitetet UCA – Pontifica Universidad Católica Argentina, där kurserna i majoritet kommer att undervisas på spanska. 

Att plugga på ett annat språk än tidigare kommer nog i början kännas ganska så annorlunda, men är en enorm möjlighet att faktiskt komma till en mycket mer flytande nivå i språket, vilket är ett av mina mål! Tidigare studerade jag spanska i gymnasiet och fortsatte här på KTH, där jag läste kurserna Spanska för Ingenjörer B1 och B2. Dessa kan väljas till sidan av dem vanliga kurserna man läser och det finns även flera andra språk att läsa, så ett stort tips om man är språkintresserad men kanske inte visste om möjligheten. 🙂 

Mina intressen och hobbys kommer flätas in i blogginläggen så det får bli lite en överraskning men kan säga att det går mot det kreativa hållet! 

Mitt flyg kommer lyfta redan på söndag, en nästan 30 timmars lång resa väntar med två mellanlandningar. Resväskorna fylls långsamt men säkert på och fjärilarna i magen har redan börjat dansa till tangorytmer. 

Skickar Buena Onda (Good Vibes) till er alla så hörs vi när jag landat i landet som nämner Messi i varannan mening! 

Bienvenidos! Mitt namn är Samantha och här kommer ni få höra om allt mellan jord och himmel från mitt utbyte i Buenos Aires under höstterminen!

En kommentar till “Bienvenidos!!”

Kommentarer är stängda.