Hoppa till innehåll

Vi åker till Fiji… imorgon!?

Nu går det undan! Immigration Department har kollat så vår ansökan är fullständig och vi har lyckats betala forskningsavgifterna som ligger på ca 3000 kr per person. Dock tillåter inte våra banker betalningar till Fiji så vår kontaktperson var tvungen att hjälpa oss. Vår ansökan är alltså inte helt godkänd än men Immigration Department skrev att vi får resa in i landet även fast allt inte är godkänt. När vi har frågat tidigare har de sagt att vi inte får resa in förrän allt är godkänt.

Vi hade redan bokat flygbiljetter den 21 april men var inställda på att behöva boka om dem. Men med dessa nyheter behöver vi ju inte det! Känns verkligen helt fantastiskt att vara på väg. Däremot känner jag mig inte riktigt mentalt förberedd på att vi faktiskt ska åka så snart…

Nästa uppdatering blir alltså från Fiji!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!