Hoppa till innehåll

Bucket list

Jag sitter ofta och letar efter platser jag vill besöka och aktiviteter jag vill göra i Fiji. Jag älskar att planera och gör mer än gärna listor för typ allt, haha… Jag har alltså påbörjat en lista med saker som jag vill göra i Fiji. I detta inlägget tänkte jag dela med mig av tre saker som står på listan!

Besöka Garden of the Sleeping Giant
Inte långt från Nadi (där vi kommer att bo) finns Garden of the Sleeping Giant. Där kan man promenera runt och kolla på massvis av fina blommor och växter. Ska vara väldigt vackert!

Åka till Sawa-i-Lau Caves
I ögruppen Yasawa finns en ö som heter Sawa-i-Lau. På denna ö finns det kalkstensgrottor som jag gärna vill åka till.

Testa Lovo
Lovo är Fijis traditionella sätt att tillaga mat och innebär att maten tillagas i marken. Maten läggs i exempelvis bananlöv och tillagas sedan i ett hål i marken med varma stenar.

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!