Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida

Kompetensförsörjning och samverkan genom uppdragsutbildning på KTH

Vi lever i en värld med en allt snabbare föränderlig arbetsmarknad och innovationsstyrd ekonomi. Därmed blir det allt viktigare för yrkesverksamma med fortbildning liksom för KTH att samverka med både näringsliv och övriga samhällssektorer i sin strävan att bidra till innovation, tillväxt och kunskapsutveckling.

Uppdragsutbildning på KTH fungerar som en kanal för samverkan mellan KTH och omvärlden genom utformning och genomförande av skräddarsydda uppdragsutbildningar och öppna företagsutbildningar för företag och organisationer. Vår utbildnings- och kursverksamhet skapar flöden av ömsesidigt kunskapsutbyte mellan företag och akademi som stärker näringslivet, akademien och samhället.

Både privat och offentlig sektor kan ta del av KTH:s kompetensbredd och forskningsbaserade spetskunskaper

Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm är Sveriges största och främsta tekniska högskola. KTH står för en tredjedel av all ingenjörsutbildning och teknisk forskning i landet.

Näringslivet kan genom uppdragsutbildningar få de senaste forskningsresultaten översatta till projekt- och handlingsplaner som är anpassade efter organisationens vardag. Målsättningen är att skapa resultat både för ditt företags lönsamhet eller organisations effektivitet, samt för medarbetarnas professionella utveckling.

Utöver KTH:s 2000 lärare och forskare, ingår även KTH:s externa nätverk av experter från näringslivet i vår kompetensbas.

Vi utvecklar verksamhetsnära och situationsanpassade kurser tillsammans med kunderna

Uppdragsutbildning på KTH styrs av flexibilitet och professionalitet vid genomförande av en utbildningsleverans. KTH strävar efter högsta kvalitet på innehåll och leverans med nöjda kunder, deltagare och lärare.

När du känner att ditt företag eller organisation har kunskapsluckor eller innovationstorka, kontakta KTH för att diskutera hur vi kan lösa problemen ditt företag har. Förutom själva kunskapsinnehållet, kommer du få ta ställning till några av nedan listade variabler:

  • Kortare kurs eller längre utbildningsprogram?
  • Fysiska möten (s.k. face-to-face) eller distansutbildning eller webinarium?
  • På arbetsplatsen eller på KTH Campus?
  • Nätverksfrämjande aktiviteter?
  • Engelska eller svenska?
  • Högskolepoänggivande?

Vi hjälper dig och ditt företag eller organisation att hitta lösningar för era behov av adekvat kompetensförsörjning.